2 december 2013

Wekelijkse Vragenlijst #13


De week begin ik met mijn wekelijkse vragenlijst op maandag! Deze lijst bestaat uit vijf vragen waarvan de eerste en laatste altijd standaard hetzelfde zijn. Ik beantwoord deze vragen in dit artikel en vervolgens mogen jullie de vragen bij de reacties beantwoorden!

1. Je mood?
Op zich wel goed. Ik heb zin in vandaag! Ben weer lekker een dagje vrij. Ik heb wel altijd het idee dat ik het hier over werken en vrij zijn heb. Vanmiddag weer even bloggen en heel misschien even naar de Primark. Zit toch sinds kort lekker in de buurt, ik kan er zelfs naartoe fietsen. :D


2. Vier jij Sinterklaas?
Al jaren doen wij niets meer aan Sinterklaas. Ik heb dan ook geen jong broertje of zusje. Ik vind deze periode altijd zo rot. Waarschijnlijk omdat ik jaren in het onderwijs stage heb gelopen. De tijd rond Sint en Kerst is gewoon heel druk en heftig voor de kinderen. Niet alleen de kinderen maar sls docent ben je ook helemaal gebroken tijdens die periode.


3. Wat zou jij het liefst voor Sint of Kerst willen ontvangen?
Ik heb een wishlist gemaakt! Sowieso de spulletjes die ik niet zo heel lang geleden heb laten zien in een lemmings artikel


4. Wat draag jij op dit moment qua kleding?
Ik zit in mijn onesie. Sinds ik mijn onesie hebt ontvangen draag ik het bijna iedere dag. Het zit heerlijk en het is lekker warm! Ik draag hem wel alleen thuis. Ik ga er echt niet mee over straat. Misschien ooit als mijn jas erover heen kan, maar voor nu draag ik hem alleen thuis.

5. Je doel voor komende week?
Rustig aan doen en vooruit schrijven voor mijn blogje!


Nu ben jij!


1. Je mood?
2. Vier jij Sinterklaas?
3. Wat zou jij het liefst voor Sint of Kerst willen ontvangen?
4. Wat draag jij op dit moment qua kleding?
5. Je doel voor komende week?

Bron; 1

3 opmerkingen:

 1. Leuk lijstje weer! (:

  1. Je mood? Mwah, een beetje grieperig helaas.
  2. Vier jij Sinterklaas? Qua cadeautjes doen we echt een kleinigheidje, maar we gaan wel gezellig gourmetten.
  3. Wat zou jij het liefst voor Sint of Kerst willen ontvangen? Oh ik vind alles leuk haha. Het idee dat iemand tijd heeft genomen om iets voor mij te kopen vind ik al lief. :)
  4. Wat draag jij op dit moment qua kleding? Een jeans, een lekker baggy vest en dikke, warme sokken.
  5. Je doel voor komende week? Ik zou het wel erg leuk vinden de 270 bloglovin volgers te halen! Nog 5. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n leuk artikel zeg :)

  1. Je mood? Beetje moe en verkouden maar verder eigenlijk wel goed :)
  2. Vier jij Sinterklaas? Ja :) Meestal 2x zelfs; bij mn oma en thuis met m'n ouders en zusje
  3. Wat zou jij het liefst voor Sint of Kerst willen ontvangen? De nieuwe Flow of tekenspullen
  4. Wat draag jij op dit moment qua kleding? jeans, lekker warm vest, dikke sjaal en warme sloffen
  5. Je doel voor komende week? Lekker aan m'n surprise en gedicht werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh heel leuk dit! Bij deze:
  1. Je mood? Doodop maar tevreden na een goed dagje!
  2. Vier jij Sinterklaas? Al jaren niet meer :)
  3. Wat zou jij het liefst voor Sint of Kerst willen ontvangen? Nieuwe sneakers.
  4. Wat draag jij op dit moment qua kleding? Een bordeaux trui, een midi rok en een panty.
  5. Je doel voor komende week? Leuke productfoto's maken voor m'n blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...