9 december 2013

Wekelijkse Vragenlijst #14


Hallo allemaal! Zoals iedere maandag is er ook vandaag weer een wekelijkse vragenlijst waarin ik een aantal zelf bedachte vragen beantwoord. Deze week is het iets anders. De beginvraag is anders, dit heeft zo zijn redenen, en de laatste vraag heb ik gekoppeld aan een andere vraag die ik daar wel bij vond passen.
1. Hoe ziet jouw Kerstboom er dit jaar uit?
Ik noem het thema van onze Kerstboom 'kitsch!'. De boom heeft lichtjes in allerlei kleuren, ballen in allerlei kleuren en vormen. Het ziet er niet uit. Al moet ik zeggen dat het beter is dan vorig jaar want vorig jaar hingen er ook nog meer oude ballen in.

2. Verander jij altijd je make-up of beauty routine wanneer je wisselt van seizoen?
Make-up routine niet, maar beauty op zich wel. Ik gebruik nu vettere dagcrème dan in de zonnige periodes. Ook gebruik ik nu weer bodybutter i.p.v. bodylotion. Butter is toch wat rijker en meer vochtinbrengend heb ik het idee. 

3. Heb je nog aanraders voor een leuke serie om te kijken tijdens donkere dagen?
Nee, helemaal niet, daarom vraag ik het jullie! ;)

4. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Nou, ik kijk al twee dagen Twilight op televisie. Gister was het derde deel, Eclipse, aan de beurt. Ik heb ze allemaal op dvd en kijk de films regelmatig, en kan er ook geen genoeg van krijgen wanneer ze op televisie komen.

5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?
Ik moet flink werken. Afgelopen zaterdag was mijn eerste dag werken in een nieuw filiaal. Ik moet er nog even aan wennen, maar het bevalt me wel. Verder heb ik dinsdag een soort Kerstfeestje en zondag wordt mijn papa alweer 60 jaar. Ook al heb ik niet overal zin in, ik moet er maar gewoon naartoe en misschien valt het allemaal wel mee.

Nu mogen jullie de vragen beantwoorden!


1. Hoe ziet jouw Kerstboom er dit jaar uit?
2. Verander jij altijd je make-up of beauty routine wanneer je wisselt van seizoen?
3. Heb je nog aanraders voor een leuke serie om te kijken tijdens deze donkere dagen?
4.Wat is de laatste film die je hebt gezien?
5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?

Bron; 1

2 opmerkingen:

 1. Leuk lijkt me dat juist zo'n kerstboom!

  1. Hoe ziet jouw Kerstboom er dit jaar uit?
  Wij hebben dit jaar geen kerstboom want we wonen sinds 7 maanden samen dus het geld hadden we er even niet voor, volgend jaar beter.
  2. Verander jij altijd je make-up of beauty routine wanneer je wisselt van seizoen?
  Soms wel dan ontdek ik bijvoorbeeld weer een betere foundation of een betere eyeliner/mascara en qua verzorging niet want heb altijd een normale huid.
  3. Heb je nog aanraders voor een leuke serie om te kijken tijdens deze donkere dagen?
  Supernatural!
  4.Wat is de laatste film die je hebt gezien?
  Insidious 2
  5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?
  Ik ga eerst 3 dagen nog werken en daarna niet echt, we zien het wel.

  Liefs, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...