16 december 2013

Wekelijkse Vragenlijst #15


Hallo allemaal! Zoals iedere maandag heb ik voor jullie mijn wekelijkse vragenlijst waarbij ik vijf verschillende vragen stel. Deze beantwoord ik zelf in dit artikel, en bij de reactie mogen jullie de vragen beantwoorden!1. Eind van deze week begint de winter. Ben je er al klaar voor?
Nee, totaal niet! De vrieskou en sneeuw mag nog wel eventjes wegblijven. Ik vind het weer op dit moment best lekker. Het is nog warm voor de tijd van het jaar. Het mag zo nog wel even blijven. De speciale gebeurtenissen vind ik wel leuk!

2. Heb je wel eens last van een dipje tijdens de donkere dagen?
Eerlijk gezegd, ja, daar heb ik wel eens last van. Één van de redenen dat ik af en toe ook onder de zonnebank ga in de winter. UV stralen zorgen voor vitamine D wat weer zorgt dat je je goed voelt.

3. Wat draag je het liefst met dit gure weer: Laarzen of normale schoenen?
Laarzen! Liefst Uggs met dit weer. Neppe, ik ga niet veel geld uitgeven aan een paar lelijke sloffen. Ik draag ze omdat ze heerlijk warm zijn en je ze best met veel kleding kan combineren.

4. Heb je het weekend nog iets leuks gedaan?
Ik heb zaterdag gewerkt. Snik snik. Gisteren was mijn papa jarig, hij werd 60, en daarom zijn we met het gezin naar de Efteling geweest.

5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?
Ik heb nog geen idee wat mijn werkrooster van volgende week is dus op mijn lijstje staat dat ik deze week op mijn vrije dag moet Kerstshoppen. Op zich niet heel erg, maar dan moet ik alle Kerstinkopen in één keer doen. Hopelijk wordt het dit jaar niet zo heel lastig voor mij.

Nu mogen jullie!


1. Eind van deze week begint de winter. Ben je er al klaar voor?
2. Heb je wel eens last van een dipje tijdens de donkere dagen?
3. Wat draag je het liefst met dit gure weer: Laarzen of normale schoenen?
4. Heb je het weekend nog iets leuks gedaan?
5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?

Bron; 1

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik heb regelmatig last van een dipje. In de lente en zomer heb ik zoveel meer energie! Goed idee van de zonnebank, zou ik ook meer moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...