23 december 2013

Wekelijkse Vragenlijst #16


Iedere maandag verschijnt er op mijn blog mijn wekelijkse vragenlijst. Dit is een vragenlijst bestaande uit vijf vragen. Deze beantwoord ik in dit artikel, daarna mogen jullie de vragen beantwoorden bij de reacties! 


1. Welke nagellak heb je op dit moment op?
Ik heb geen idee hoe hij heet maar het is de rode glitter nagellak van de Color Show Brocades van Maybelline.

2. Wat wordt jouw Kerst outfit?
Geen flauw idee! Echt niet. Ik heb niets speciaals gekocht voor deze Kerst. Ik denk dat het gewoon iets lekkers comfortabel wordt. Wij vieren het toch thuis en gaan het huis niet uit dus wat maakt het eigenlijk uit wat ik aan heb. (Vorig jaar was ik ziek en droeg ik mijn pyama)

3. Heb je al je Kerstshoppen al gedaan of moet je dinsdag nog wat doen?
Ik heb alles al gedaan gelukkig. Kan ook niet anders want ik moet dinsdag gewoon werken. Ik moet alleen alles nog eventjes inpakken en gedichtjes verzinnen.

4. Ben je altijd op tijd met Kerstinkopen of wacht je tot het laatste moment?
Ik ben altijd van het laatste moment geweest, dus ook met Kerst inkopen! Haha. Dit jaar een keertje niet!

5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?
Ik moet vooral veel werken. Ook eerste Kerstdag helaas. Gelukkig ben ik tweede Kerstdag vrij, dat is ook de enige Kerstdag dat wij thuis het vieren. Doel is om tijdens mijn vrije uren eventjes lekker te gaan wandelen in de buitenlucht.


Nu mogen jullie!

1. Welke nagellak heb je op dit moment op?
2. Wat wordt jouw Kerst outfit?
3. Heb je al je Kerstshoppen al gedaan of moet je dinsdag nog wat doen?
4. Ben je altijd op tijd met Kerstinkopen of wacht je tot het laatste moment?
5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?

Bron; 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...