30 december 2013

Wekelijkse Vragenlijst #17


Iedere maandag heb ik mijn wekelijkse vragenlijst waarbij ik mezelf en jullie een aantal vragen stel. De vragenlijst is vandaag een tikkie te laat, maar zoals mijn middelbare school motto altijd klonk; 'beter te laat dan nooit'.


1. Wat heb je gekregen met Kerst?
Heel wat leuke dingetjes dit jaar! Gehaakte pannenlappen van mijn oma, een krultang van papa, een elektrische tandenborstel van mama en nog een paar kleine random spulletjes waar ik ook erg blij mee ben. 

2. Wat vind je van Oud en Nieuw?
Tja, ik vind er geen zak aan. Echt niet. Al die ophef om niets. Ik vind oud op nieuw een avond waarbij je verplicht laat moet opblijven, verplicht gezellig moet doen, er is niets anders te zien dan allerlei nep gezelligheid op televisie en dat enge stinkende vuurwerk allemaal. Nee nee, niks voor mij.

3. Waar ga je Oud op Nieuw vieren?
Thuis op de bank in m'n kloffie.

4. Ga je ook vuurwerk aansteken?
Ik raak geen vuurwerk aan. Ik heb een hekel aan vuurwerk. Het stinkt, het knalt, het maakt herrie, het geeft een damp af waar ik met mijn astma niet tegen kan. 

5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?
Geen plannen behalve werken. Ook geen doel waar ik aan wil werken. Ik hoop alleen dat ik wat vrolijker ben komende week en dat alles een beetje wat gemakkelijker gaat.


Jullie mogen!


1. Wat heb je gekregen met Kerst?
2. Wat vind je van Oud en Nieuw?
3. Waar ga je Oud op Nieuw vieren?
4. Ga je ook vuurwerk aansteken?
5. Wat ga je komende week doen, heb je nog plannen? Heb je nog een doel waar je aan wilt werken?

Bron; 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...