9 januari 2014

Bucketlist 2014


Oke oke. Het is voorbij met de nieuwjaarswensen en voornemens voor dit jaar. Er is nog één ding dat ik met jullie wil delen.. en dat zijn de dingen die ik wil doen dit jaar. Dingen waar ik veel plezier aan kan hebben, dingen die veel of niet veel tijd kosten, mij rust geven. Kleine doelen.Het zijn best wel veel dingen. Sommige zijn best haalbaar. Of ik naar New York, Londen èn Parijs ga in één jaar èn ook nog op mezelf ga wonen is een beetje aan de prijzige kant. Ik zie wel hoe het gaat! Wat staat er op jouw bucketlist voor dit jaar?

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie bucketlist, heel erg leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel dingen, zeg, maar wel heel veel dat echt haalbaar is! Heel tof lijstje :-) Alvast veel plezier met het afwerken ervan, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...