31 januari 2014

DIY Visionboard Voor 2014


Morgen is het alweer Februari, dus vandaag mag ik voor het laatst vooruit blikken op 2014. Dat doe ik met mijn visionboard! Een visionboard is een collage met plaatjes en foto's die jouw inspiratie, en soort van visioen, zijn voor de komende periode. Omdat dit erg hot schijnt te zijn heb ik er zelf ook eentje gemaakt en hierbij wil ik laten zien hoe ik deze heb gemaakt!
Dit had ik/heb je nodig:
- Een canvas of fotolijstje
- Scharen
- Lijm
- Tijdschriften of plaatjes van het internet
- Glitter (optioneel)
- Stiften (optioneel)Omdat ik geen tijdschriften had heb ik een aantal inspirerende plaatjes gezocht op internet. Sites zoals www.weheartit.com en www.pinterest.com voldeden prima aan mijn eisen, en daarom heb ik vanuit die twee sites genoeg plaatjes gevonden. Uiteindelijk heb ik een kleine selectie gemaakt, de grootte wat aangepast van de plaatjes en deze uitgeprint.


Daarna heb ik de plaatjes uitgeknipt en heb ik ze op het papiertje uit het fotolijstje gelegd om ze te meten en neer te leggen.


Na wat passen en meten heb ik ze maar meteen opgeplakt en zag het er zo uit.


Om het wat op te vrolijken heb ik er nog wat bij getekend en hier en daar wat glitter opgeplakt.


En dat is mijn visionboard! Mijn board staat op mijn slaapkamer waar ik iedere dag naar deze plaatjes kan kijken. Even een kleine toelichting wat de plaatjes voor mij betekenen, sinds dat ook wel leuk is om te weten.
- Cure Us. Tekst voor mensen in mijn omgeving en voor mezelf om beter te worden.
- Meisje in Scorpion houding en platte buik staan voor gezondheid, sport en fit zijn.
- Jeffrey Campbell Lita is voor meer fashionable voor de dag zien te komen.
- Nagels staat voor mijn blog. Hier wil ik meer aan gaan werken en zorgen dat hij groter wordt.
- Het bed staat voor op mezelf wonen en meer onafhankelijk worden.
- Happiness spreek voor zich.
- Friends in de t.v. met muzieknoten eromheen staan voor een goede vriendin zijn voor mijn vrienden. Ook staat deze voor acteren en zingen. Hier wil ik in de toekomst meer mee gaan doen. Misschien iets professioneels, maar een cursus volgen is ook prima.
- Het strand en plaatje met Broadway staat voor reizen. Ik hoop dat ik veel mag reizen dit jaar.
- Het plaatje van het rare hartje is een tattoo. Deze staat voor liefde in mijn leven. Ik heb geen vriend en ben al jaren single en merk dat ik toe ben aan een vriend, en ik hoop dat ik dit jaar een lieve man mag ontmoeten die deze plek voor mij in kan nemen. 

Dat was het dan! Heb jij ook een visionboard gemaakt? Wat staat er allemaal op, of wat zou er op staan als je er zelf eentje zou maken?

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk gedaan. Zoiets wil ik zoo graag maken. Stimuleert je gelijk ook om je dromen te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedkope tattoo-set is echt gewenst bij de meeste tatoeages kunstenaar sinds de nieuwe echt duur is.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...