24 januari 2014

Happy Birthday To Me!


"Lang zal ze leven, lang zal ze leven. Lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria. Hieperdepiep hoera!"

Haha. Zo werd ik vannacht flink hard en enthousiast toegezonden door mijn lieve collega's op het werk... want ik ben jarig vandaag! Na een flinke portie slaap heb ik een rustige middag gehad. Mijn nageltjes gedaan, voor de rest rustig aan. We hebben met de familie uitgebreid avondgegeten en daarna bezoek gehad die heerlijk konden genieten van mijn eigen gemaakte aardbeien kwarktaart! Nu tijd om lekker op de bank The Voice Kids te kijken in m'n onesie. 

xxx Stephanie

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerdd!!! Xxx
  Xxx Sarah
  Ps heb je de mail die ik je heb gestuurd gezien? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja, heb ik gezien! Ik ben ermee bezig. :D

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd. Geniet van je dag.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje aan de late kant; maar nog gefeliciteerd!! :) Hoop dat je een leuke dag hebt gehad! Maar volgens mij zit dat wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...