1 januari 2014

Hello 2014 - Voornemens


Goedendag allemaal! Happy New Year! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke avond hebben gehad gisteren. Gisteren heb ik teruggekeken op het oude jaar, vandaag ga ik kijken naar het komende jaar. Wat zijn mijn voornemens en wat wil ik dit jaar doen!


Op mezelf wonen.
Ik woon al 24 jaar bij mijn ouders en ik heb het wel een beetje gehad. Klinkt hard, maar ik zie in mijn omgeving dat vriendinnen ook op zichzelf wonen en een eigen stekje hebben en.. dat wil ik ook! En ik ben nu op een moment dat ik daar echt aan toe ben. Een eigen huisje of appartementje die je zelf hebt ingericht, onafhankelijk bent van anderen, kan gaan en staan waar je wilt en geen verantwoording hoeft te leggen wanneer er iets afwijkt van je dagelijkse planning.

Eigen nagellak collectie.
Dit wil ik ook al een tijdje. Misschien klinkt dit wel erg groot, maar ik wil zelf nagellak gaan maken en deze verkopen. In het begin zal dit waarschijnlijk via Etsy zijn, maar hé, een begin is een begin, en vanuit daar zie ik wel verder.

Afvallen - gezonder leven.
Oké. Deze voornemen roep ik ieder jaar maar nu wil ik doorgaan. Ik ben in een jaar tijd acht kilo kwijt geraakt en ik wil op dit moment doorgaan met waar ik mee bezig ben. Het gaat misschien niet snel, voor mij is het belangrijk dat het langzaam gaat zodat ik niet snel weer terugval in mijn oude dieet. 


Sporten - rennen.
Bij gezonder leven bedoel ik ook sporten. Van mijn therapeut heb ik de tip meegekregen om te gaan rennen. Ik heb vele verhalen gehoord dat dit heel goed schijnt te zijn.. voor alles eigenlijk, dus daar wil ik mee gaan beginnen. Ik ben niet echt een sporter, dit gaat ook lastig vanwege mijn astma, maar ik ga het gewoon proberen en ik zie wel hoe het gaat.

Aan mezelf denken.
Ik moet meer aan mezelf denken, aan mijn gezondheid en de dingen die IK wil doen omdat IK dat wil, en niet vanwege anderen. Ook meer 'nee' durven zeggen en niet 'ja' om een ander maar steeds tevreden te stellen.

Misschien is het wel een leuk idee dat ik terug kijk op mijn voornemens aan het einde van het jaar. Moet ik onthouden! Wat zijn jouw voornemens voor 2014?

Bron: 1

1 opmerking:

  1. Je hebt mooie voornemens:) Kom net via google op je blog terecht haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...