22 januari 2014

Update: Persoonlijk en Blog

Bonjour lieve lezeressen! Het is even erg stil geweest hier op mijn blog. Dat heeft zo zijn reden die ik op dit moment (nog) even niet specifiek wil delen. Het gaat erom dat het op dit moment niet zo heel goed met mij gaat en dat ik daarom niet zoveel tijd en zin heb om te bloggen. Het is niet dat ik geen inspiratie heb, dat heb ik namelijk genoeg, maar ik heb nu gewoon even tijd nodig om "beter" te worden. Maak je niet druk, alles komt uiteindelijk goed, ik heb therapie gevonden wat mij op het juiste been moet krijgen, het zal alleen een tijdje duren voordat ik weer de oude ben. Ik hoop wel dat ik binnenkort de puf weer heb om leuke blogposts online te zetten! Dit zal niet regelmatig zijn als van te voren, maar zo nu en dan wanneer ik daar wel de kracht voor heb. Tot dan! 

xxx
Stephanie

1 opmerking:

  1. Ik wens je heel veel sterkte toe, waar je ook sterkte bij kan gebruiken <3

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...