4 februari 2014

Q&A A Day - A Five Year Journal


Question & Awnser a day, een boek dat al jarenlang op mijn verlanglijstje stond. In December heb ik dit boek gekocht en al iets langer dan een maand vul ik dit boekje dagelijks in.
Q&A bestaat uit 365 pagina's en dus ook 365 vragen die je iedere dag, vijf jaar lang, kan beantwoorden. Uiteindelijk zul je 1,825 verschillende antwoorden hebben. Het leek mij wel leuk om dit dagelijks te doen en na jaren te zien hoe mijn gedachte veranderd is bij sommige vragen.


Ja, het boek is Engels. Deze is niet verkrijgbaar in het Nederlands. Voor mij op zich geen probleem, alleen voor mensen die geen of slecht Engels kunnen lezen zal dit een barrière zijn.


Dit was de vraag op mijn verjaardag en is inmiddels ingevuld met als antwoord; 'Een broodjeszaak, ijssalon of iets in de beautybranche zoals een eigen nagellak lijn.'


Zo ziet een pagina eruit. Naast de 20__ zet je iedere dag het vervolg van het jaartal, in dit geval dus 14. Daarnaast beantwoord je de vraag.De laatste vraag van het jaar.

Ik hou wel van doe-boekjes. Vooral boeken waar ik mijn creatieve ik kwijt kan. Dit kan zijn doormiddel van een opdracht of vragen. Plus het is een leuke bezigheid om rustig je dag af te sluiten. Oke, de vraag van vandaag luidt; "Outside, the weather is____". Nou, hoe is het weer buiten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...