10 maart 2014

Action Shoplog


Alweer een shoplog? Ja alweer. De plastic tas met spullen van deze shoplog lagen ook al een tijdje op mijn slaapkamer. Nog helemaal niks mee gedaan omdat ik hier eerst alle spullen wilde laten zien. Nou, de tijd is daar.Twee bussen deodorant van Rexona, mijn favoriete merk voor deodorant. Ik heb het idee dat andere deo's bij mij niet werken. Dan nog een aantal makeup doekjes op mijn makeup mee te verwijderen. Dit zijn één van de enige doekjes waar mijn huid tegen kan. Ook heb ik nog twee tubes douchegel gekocht. 


Verschillende haaraccessoires! Transparante rubberen elastiekjes voor maar 60 cent. Dan nog allerlei haarclipjes. Volgens mij waren deze nog geen euro per stuk. 


Twee beanies. Een fel oranje en fel roze. De roze kleur had van mij nog feller gemogen. Volgens mij waren deze ook 1 euro per stuk.


Drie vierkante waxinehouders. Deze staan bij de vazen en zijn denk ik niet bedoeld voor kaarsjes in te doen, maar dat heb ik wel gedaan! Haha. Dan nog een vanillekaars van Airwick en een leuk noteboekje met New York op de voorkant. Very vintage inspired looking.


En dan al het etenswaar.. dat allang op is! Nougat, chocoladelepel voor warme chocolademelk mee te maken, Nata de coco drink en 7Up cherry, die overigens heerlijk was! Zó lekker!

Sorry dat ik geen prijzen erbij heb gezet. Bonnetje had ik niet meer en ik weer totaal niet meer wat alles kostte. I love de Action! Wat is jouw laatste aankoop van de Action?

6 opmerkingen:

 1. Hele leuke shoplog! De Rexona deo gebruik ik ook altijd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke shoplog! Toffe dingen! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel leuke dingetjes heb je gekocht! De 7Up Cherry is yummmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes, die haarclipjes en dat notitieboekje is zo schattig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beanies zijn echt geweldig! Leuke shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...