21 maart 2014

Lentekriebels Tag


Het is lente! Hier heb ik lang op gewacht! Laat de mooie dagen maar komen! De eeuwige spring tag kennen we onderhand wel, daarom heb ik vandaag voor jullie een nieuwe lente tag, bedacht door Serena van Beautylab. Ik vind de tag heel leuk en een goede vervanging van de "oude".. dus let's go!

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord 'lente'?
Mooi weer, zon, aangename temperaturen, bijen, bloemen die in bloei staan. Ik denk de typische lente dingetjes waar iedereen aan denkt.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
De geur van bloemen en gras.

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Pastel geel of roze in elke tint dan ook. Ik hou van iedere kleur nagellak maar dit zijn toch de meest gedragen kleuren voor mij deze periode.


4. Wat is je favoriete lentebloem?
Narcissen en krokussen. De bloemen van het voorjaar! Dit zijn toch wel echt de bloemen dit je op dit moment overal ziet. Het geeft echt het gevoel dat de lente er al is.

5. Welke lentetrend spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Oeh, lastig. Ik ben erg te spreken over de pastel trend die we ook deze lente weer zullen zien. Hotpants, croptops, panterprint, daisy print, de dip dye of ombré haar. Ik vind alles op zich wel leuk en doe aan alles mee! 

6. Wat is je favoriete lenteparfum?
Ralph van Ralph Lauren en Be Delicious van DKNY. Twee lichte bloemige parfums die voor mij perfect bij deze tijd van het jaar horen.

7. Houd jij een lente schoonmaak?
Nee niet echt. Ik poets sowieso iedere week alles grondig dus een lente schoonmaak ik voor mij betreft niet nodig.


8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Mijn groene Ray-Ban knock-off die ik vorig jaar heb gekocht. Niets beters dan een mooie zonnebril om je ogen te beschermen tegen de UV stralen. Ook luchtige sjaals zijn favoriet. Niet alleen leuk en fashionable om te dragen, maar kan je ook over je hoofd heen doen om je haar en gezicht tegen de zon te beschermen.

9. Heb je nog leuke plannen voor de Meivakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen of Hemelvaart)?
Ehh, nee?! Ik denk het niet. Normaal gaan wij altijd met een groepje tijdens Hemelvaart naar Zeeland met de caravan, maar dat groepje is een beetje uit elkaar gevallen. Sowieso zijn alle kinderen nu rond mijn leeftijd en gaan niet meer mee. Misschien dat ik wel een dagje heen en weer rijd met de auto. Meivakantie, ik heb op zich geen vakantie omdat ik werk, maar ik wil wel graag een weekje lekker weg. Naar London, Parijs, of ergens in het zuiden van Spanje.

10. Omschrijf je favoriete lente outfit.
Lichte jeans, leuke casual schoenen of sandalen, een leuk maar simpel topje, het liefst geen jas want dat betekend heel mooi weer(!), mijn groene zonnebril en een leuke bloemetjes sjaal. 


De vragen: 
1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord 'lente'?
2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
4. Wat is je favoriete lentebloem?
5. Welke lentetrend spreekt jou dit jaar het meeste aan?
6. Wat is je favoriete lenteparfum?
7. Houd jij een lente schoonmaak?
8. Wat is je favoriete lente accessoire?
9. Heb je nog leuke plannen voor de Meivakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen of Hemelvaart)?
10. Omschrijf je favoriete lente outfit?

Ik tag.. jullie allemaal. Omdat ik deze tag bij iedereen wil lezen en omdat het een hele leuke tag is om te doen!

Bron; 1

2 opmerkingen:

  1. Leuke tag, ik ben echt gek op de lente <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! ik hou ook echt van de lente, heerlijk :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...