6 maart 2014

Primark Shoplog


Oh ow. Ik heb al zo'n drie weken deze shoplog in de planning staan maar ben er steeds nog niet toe gekomen. Ookal ligt de nieuwe Primark collectie nu al in de winkels, toch wil ik nog mijn shoplog laten zien.. als jullie het niet erg vinden. Nee? Mooi!
Een dun t-shirt met The Little Mermaid erop. Een pakje met drie paar sportsokken. Deze had ik al eerder gekocht en ze zitten zó fijn dat ik nieuwe moest halen. Dan nog een balletje met neon haarelastiekjes.


Twee paar nepwimpers. Degene in het rode doosje kostte denk ik drie euro en de Sultry Lashes waren 1,50. Dan nog de lipstick voor 2 euro. Gelukkig was deze goedkoop want de uiteindelijke kleur op mijn lippen vond ik niet zo mooi.


Dan twee paar schoenen! Één paar dat lijkt op hoge All Stars in lichtroze/zalm kleur met witte stipjes. Volgens mij waren deze 12 euro. Dan nog sandalen voor in de zomer voor 8 euro. Ik had ze gekocht in maat 40/41 maar deze bleek achteraf te groot dus ben ik terug gegaan om hem te ruilen voor een maat 39. Vinden jullie het ook niet raar bij de Primark. Ze hebben maat 37, 38 en 39, maar niet apart een maat 40 of 41. Nee, hebben ze de combinatie 40/41 gemaakt. Totaal niet handig voor iemand met deze maat!


Dan heb ik voor de leuk een thermal mug gekocht. Wat ben ik hier blij mee! Mijn thee blijft anderhalf uur warm! Ideaal, want ik vergeet altijd dat ik thee heb gezet. Dan heb ik nog een zwarte sjaal gekocht met rode bloemen erop. 


Mijn tas was klaar voor de prullenbak dus heb ik bij de Primark eventjes een nieuwe tas gekocht. Voor, ik gok, 11 euro.


Nog een paar schoenen. Ik vond deze té leuk om te laten liggen. Een bruin paar hoge laarzen voor maar 7 euro! Echt een koopje dus. 

Sorry voor het ontbreken van de prijzen. Ik weet ongeveer nog wel wat alles heeft gekost dus de prijzen die ik heb gegeven zijn gebaseerd op mijn geheugen, haha. Ga je wel eens naar de Primark, zo ja, wat is je laatste aankoop?

Bron; 1

4 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog, ik wil zo graag naar de primark! Jammer is die zo ver weg van huis...
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke shoplog! ik vind het little mermaid shirt echt tof.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...