19 maart 2014

Te Koop: Jeffrey Campbell Damsel Spiked Wedge Boot Knock Off


Ik ben een sucker voor laarzen en wedges. Het liefst wil ik de Jeffrey Campbell Damsel. Deze heb ik al een keer besteld maar waren helaas te groot dus heb ik deze terug moeten sturen. Daarna was mijn goede maat uitverkocht. Toen zag ik deze schoenen op een website, niet de echte, maar wel goede knock off voor een niet al te hoge prijs. Dus heb ik ze meteen gekocht in de grootste maat. Maat 40, die nu helaas te klein blijkt te zijn, vandaar dat ik deze te gekke schoenen verkoop! (Ook te vinden op Marktplaats)


Met pijn in mijn hart moet ik ze weg doen, maar als ik ze niet pas, tja dan is er helaas niets aan te doen. Helaas kan ik ze niet terug sturen naar de webwinkel i.v.m. hoge internationale verzend- en invoerkosten, vandaar dat ik ze hier neer zet.

De schoenen waar het om gaan:


Het betreft een paar laarzen met een wedge in zwart nepleer met spikes en studs aan de achterkant.

Status: Nieuw
Plateau: 3,5 cm
Maat: 40 maar valt als 39
Prijs: €35,- exclusief verzendkosten

Heb je een vraag over de verkoop of staat van deze schoenen, laat een comment achter of neem contact met me op via mijn emailadres.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...