29 april 2014

Beauty Ergernissen


Iedereen kent het wel. De beauty ergernissen die helaas veel te vaak voorkomen dan je zou hopen. Vandaag heb ik mijn grootste beauty ergernissen op een rijtje gezet en wil ik deze met jullie delen!


1. Witte deo strepen.
Je hebt je nieuwe jurkje aan en gaat op stap of hebt een nieuwe date maar je deodorant geeft witte strepen ookal zegt de deo dat het tegen witte vlekken is. Hoe irritant.

2. Vlekkende niet-waterproof mascara.
Je nieuwe waterproof mascara die uiteindelijk na een regenbui of een stukje fietsen wel degelijk NIET waterproof schijnt te zijn. Stelletje oplichters.

3. Niet goed zittende oogschaduw.
Je kent het wel, je hebt een kwartier besteedt aan je mooie smokey eye. Je oogschaduw zit helemaal perfect naar jouw idee maar na een half uur gaan het al in je plooien zitten. Of het nu ligt aan je oogschaduw, je primer of aan je makeuptechnieken, geen idee! ARG!

4. Nagellak die niet droogt.
Je hebt een nieuw potje nagellak gekocht en je geeft je nagels hiermee een nieuwe manicure. Maar je nagellak wil maar niet drogen. Niet uit zichzelf, niet onder water, niet met een blazer. Hij wil maar niet uitharden en na een uur kan je nog je nagels erin zetten en smeert het uit. Ik vind eigenlijk dat je deze nagellakjes gewoon terug moet kunnen brengen naar de winkel. 


5. Foundation smelt van gezicht.
Je hebt een primer gebruikt, foundation opgedaan, afgepoederd en een settingspray gebruikt maar na een aantal uur is er al niets te zien van de foundation. Waar is mijn foundation gebleven?!

6. Valse beloftes.
Deze kwam al langs bij de vorige ergernissen. Valse beloftes. Merken die vanalles beloven over één bepaald product maar uiteindelijk schijnt het allemaal bullshit te zijn. Zet dan niks op de verpakking!

7. Photoshop advertenties.
En bij nummer 6 hoort ook deze. De mooie advertenties die bij een product hoort waarbij je van ver af al ziet dat ze flink hebben gefotoshopt met de foto's op de advertentie. 

Vooral de laatste twee kunnen bij mij het bloed onder mijn nagels halen. Herkenbaar? Welke beauty ergernissen kan jij op jouw lijstje zetten?

Bron; 1

2 opmerkingen:

  1. Oh, leuk dat je wat "ergernissen" op een rijtje zet, en je hebt er echt wel gelijk in! Ik haat het ook als je waterproof mascara niet zo waterproof blijkt te zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha hartstikke leuk artikel dit. En heeeel erg herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...