20 april 2014

NOTD: Easter 2014


Goedmiddag allemaal en fijne Pasen. Een paar weken terug ontving ik mijn OPI Sheer Tints. Gepigmenteerde maar vrij transparante topcoats die je voor verschillende nail arts kunt gebruiken op je nagels. Ik dacht dat deze kleuren misschien wel leuk bij elkaar paste voor een NOTD voor Pasen. Dit zijn mijn nagels!
Het ziet er vrij rommelig uit, don't mind de kreukels, maar ik vind het wel leuk. Het geeft een soort tie dye effect! Ik wilde nog een review doen over deze lakjes, maar ze fotograferen niet zo mooi omdat ze helemaal plakken. Eentje is namelijk ontploft, geen flauw idee hoe, maar toen zat de rest onder de nagellak en de helft van de letters zit er nog maar op omdat ik met nagellakremover alles heb schoon moeten maken. Anyways, ik dwaal af.

Wat draag jij op je nagels voor Pasen?

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...