7 mei 2014

Mini Action Shoplog


De Action! Goh, daar was ik al even niet geweest. Ik zag dat ze chiazaad verkochten, goedkoper dat ergens anders, dus moest ik wat inslaan. En wanneer ik de Action verlaat dan kom ik altijd met veel meer naar buiten dan dat ik nodig heb. Herkenbaar? Twee naadloze topjes die mijn boobies geen steun geven, maar die ik wel kan dragen onder een muscle tee. Ik wilde ze eigenlijk terug brengen, de roze had ik al open gemaakt dus kon ik alleen de gele terug brengen.
Dan drie paar sokken. Ik vond ze wel leuk, kleurig en vrolijk! Ik hou er van.


Dan had ik nog wat Coconut Care lipbalsem gekocht omdat ik altijd mijn lipbalsem kwijtraak(en vervolgens vind ik ze allemaal tegelijk).
Ik heb ook 3 nagellakjes van Sally Hansen weten te scoren voor 1 euro per stuk! Op de oranje ben ik verliefd! Hij lijkt precies op Jinx van OPI, alleen is dit geen liquid sand maar een gewoon lakje.
En dan wat tandenragers omdat die van mij op waren.


Jaja, de chiazaad waar ik voor kwam! Ik heb maar één bakje weten te vinden, helaas, dus heb ik die maar snel meegenomen.
Dan een slotje omdat ze op de sportschool sinds kort alle sloten hebben veranderd waar je zelf een hangslot voor nodig hebt.
Als laatste heb ik een riem gekocht. Ik vond dat goud wel leuk! 

Ga me niet vragen hoeveel alles kostte want ik heb geen flauw idee meer! Wanneer ben jij voor het laatst bij de Action geweest, en wat waren je aankopen?

3 opmerkingen:

  1. Die topjes zijn erg leuk om mee te sporten! En handig he, dat het raw-food zo goedkoop is bij de Action :) Ik heb ook een aantal potjes gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi die sokken zijn leuk! Ik heb laatst ook zo'n gouden riempje gekocht, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...