16 mei 2014

Vakantie Inpaklijst


Ik ga op vakantie en ik neem mee.. tja, wat neem ik eigenlijk mee. Wat moet ik meenemen? Wat is belangrijk? Straks vergeet ik iets! Kijk, dan komt een inpaklijst van pas! Het vakantieseizoen ligt om de hoek en daarom heb ik voor jullie een inpaklijst gemaakt zodat je deze nooit meer zelf hoeft te maken.
Het ligt er natuurlijk aan wat jouw vakantiebestemming is, in wat voor accommodatie je verblijft en wat voor soort vakantie je houdt. Ga je kamperen dan heb je natuurlijk ook een tent nodig, mits je niet met de kamper of caravan gaat. Dan is het wel fijn om een gasfles, luchtbed en toiletpapier bij de hand te hebben. Mijn inpaklijst is gebaseerd op een gemiddelde zonvakantie.

In je handbagage
 Belangrijke papieren(visum, verzekering, ticket, hotel info, adressen, kentekenbewijs)
 Paspoort
 Medisch paspoort
 Portemonnee inclusief geld en bankpasjes
 Sleutels
 Medicijnen en EHBO-doos
 Tijdschriften of boeken
 Zonnebril
 Flesje drinken
 Voorverpakte tussendoortjes

In je koffer
 Sokken
 Schoenen en slippers
 Ondergoed
 Bh's
 Kleding geschikt voor iedere dag
 Vest
 Pyjama
 Sportkleding mits je wilt sporten
 Zwemkleding
 Badlaken
 Handdoeken en washandjes
 Eventueel een föhn, krultang of stijltang

In je toilettas
 Tandenborstel
 Tandpasta
 Shampoo
 Douchegel
 Bodylotion/Bodybutter
 Dag- en nachtcrème
 Zonnebrandcrème
 After sun
 Vochtig toiletpapier
 Deodorant
 Parfum
 Scheermesje
 Vijl, nagelknipper en pincet
 Haaraccessoires
 Haarborstel
 Lipbalsem
 Make-up en bijbehorende kwasten
 Make-up remover
 Anticonceptie
 Eventueel lenzen, lenzenvloeistof of extra bril

Elektrische apparatuur
 Wereldstekker mits je buiten Europa gaat
 Telefoon met lader
 Camera met lader
 Tablet of laptop met lader
 Oordopjes

Dat was mijn inpaklijst die ik zelf ook gebruik. Je mag hem overnemen als je wilt, daar is deze lijst voor. Zijn er nog dingen die voor jou essentieel zijn om mee te nemen op vakantie die niet op deze lijst staat?

Bron; 1

2 opmerkingen:

  1. Oeh, handig! Ik heb voor mijzelf ook een lijstje op de computer staan, dan weet ik zeker dat ik niets vergeet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, handig dit: ik ga namelijk volgende week op vakantie ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...