28 juni 2014

Fit & Health Inspiration


Sinds een tijdje ben ik hard bezig met het laten verdwijnen van teveel lichaamsvet, a.k.a. afvallen. Het valt niet altijd mee om gemotiveerd te blijven. Vandaag een aantal plaatjes die jullie kunnen inspireren tot een gezonde levensstijl en mij motiveren om door te blijven gaan. 
Mijn key om af te vallen? Gezond en regelmatig eten, genoeg dagelijkse beweging, per dag 1 1/5 liter water drinken en geen excuses maken. Wat is jouw key of valkuil voor een gezonde levensstijl(of afvallen)?

Bron; 1

3 opmerkingen:

  1. Goed dat je bezig bent om een gezonde levensstijl op te bouwen! Ik hoef zelf echt totaal niet af te vallen, maar ik vind het wel belangrijk om gewoon gezond te eten en genoeg te bewegen. Ik loop daarom een aantal keren per week hard, en probeer lekker veel groente en fruit te eten! Veel succes, just go!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel goed ! ik vindt het altijd fijn om te zien/horen of lezen dat mensen bewust gezond omgaan met hun lichaan/levenstijl. "excuses don't burn calories" Vet leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig met zo'n gezonde levensstijl :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...