26 juni 2014

Macadamia Oil Extract Foot Pack


Wat een betere manier om je voeten een boost en klaar te maken voor de zomer dan ze te hydrateren met een masker. Heb je last van droge voeten dan moet je dit misschien eens proberen.Bij de Big Bazar kocht ik voor niet veel geld dit macadamia foot pack, een soort van masker voor je voeten. Naast dat het je voeten moet hydrateren en zachter moet maken, vertelt de verpakking ook dat het masker diep in de huid penetreert, en zo eelt beloofd te verminderen en helpt met het herstellen van gebarsten en gespleten hielen. 

Nou, als dat waar is! Laten we het eens uitproberen.IEJWK! Ja, dit zijn mijn voeten. Ik laat ze niet graag zien, maar hè, het hoort ook bij je uiterlijk en niets is belangrijker dan zorgen voor je voeten.
Je ziet op de wreef van mijn voet dat ik nogal een droge huid heb.


Dan maken we de verpakking open en dit komt eruit. Een plastic vierkant dat erg naar menthol ruikt.


Eenmaal uitgevouwen is het wel duidelijk dat dit een soort sok ik waar je je voeten in moet plaatsen.


Aan de binnenkant zit nog wat katoen weefsel met het masker erin.


Hop hop, voeten erin en 20 minuten lang laten zitten, zoals op de verpakking staat. Het is niet erg om te lopen met deze sokken om, de sok ik bestendig tegen ruwe tegels. Als je op een houten ondergrond loopt, laminaat bijvoorbeeld, dan wil je waarschijnlijk liever blijven zitten wegens het uitglijden.


Nou, de 20 minuten zijn voorbij en zo zien mijn voeten eruit. Je ziet er ze er een stuk gehydrateerd uit zien. Mijn voeten lijken ineens een stuk bruiner. Omdat er nog lotion op je voeten zit is het beste om deze even uit te wrijven en deze te laten drogen waarnaar je hele zachte en frisse voeten hebt. Mijn hielen zagen er een stuk beter uit, ook minder droog. Maar of het nu ook helpt tegen het verminderen van eelt, dat weet ik nog niet. Ik vond het masker fijn om te gebruiken en zal dit waarschijnlijk zo halverwege de zomer weer doen. 

Heb je zelf ooit een masker voor je voeten gebruikt? Wat is jouw ultieme tip om je voeten zacht en gehydrateerd te houden tijdens de zomer?

3 opmerkingen:

  1. Zo grappig! Ik heb dit nog nooit gezien :) Lijkt me wel eens fijn om te testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohn wat heeerlijk! Ik ben gek op voetmaskers. Ik gebruik er altijd eentje van Lush :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Why visitors still make use of to read news papers when in this technological globe all is available on net? netflix account

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...