16 juni 2014

Primark Shoplog


Sinds de Primark hier in Eindhoven zit is het echt hopeloos. Ik denk dat ik iedere maand naar het centrum ga om even stiekem bij de Primark binnen te kijken. In deze shoplog zie je dan ook items die ik over de laatste drie maanden bij de Primark heb gekocht.. en ja, ik hou van panterprint, zwart/wit en bloementjes.RUN DMC! Sommige zeggen dat het dragen van band shirt not done is, zeker wanneer je de band niet kent of van de muziek houd. Run DMC is voor mij jeugdsentiment, ik denk wel voor meerdere die in de jaren 90 zijn opgegroeid. Mijn vorige Run shirt van H&M was helaas kapot, versleten en vol met gaten.. tijd voor een nieuw shirt!


Madeliefjes blijken dé trend print van dit en komend seizoen te zijn. Dit shirtje zag er heel cute uit en moest ik hebben. Natuurlijk ging de panterprint versie ook in mijn mandje.


Weer panterprint en een soort zwart/wit random streepjes broek. Het stofje van deze broeken is heel dun. Ideaal voor de zomer lijkt mij. De broeken waren 11 euro per stuk.


Een zwarte maxiskirt wil ik al jaren en heb ik nergens kunnen spotten. Totdat ik vorige maand door de Primark liep. Hup, in m'n mandje! Er zit ook een riem bij, maar die is zó dun dat ik hem denk ik niet eens ga gebruiken.


Een shortje kan ik altijd wel gebruiken, en deze was ook nog eens te vinden met madeliefjes erop.


My Little Pony vond ik zó leuk toen ik klein was. Ik kan me nog herinneren dat ik daar een dekbedovertrek van had. Toen ik deze canvastas met My Little Pony erop zag kon ik deze niet laten liggen! Ook kocht ik een set nepnagels met een leuke zwart/wit/turquoise aztec print. Dan heb ik nog een kam gekocht om je haren mee te touperen en twee schattige riempjes. 


Als laatste heb ik een paar slippers gekocht en schattige bloemen schoenen die verdacht veel weg hebben van Vans.

Wat vind je van mijn aankopen? Ben jij laatst nog naar de Primark geweest? Misschien in de Meivakantie, of vermijd je het liefst de drukke periodes? Oja, 3 weken geleden en eergisteren ben ik ook weer wezen shoppen. Hold on voor nog een shoplog binnenkort.

3 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je gekocht. Vooral het topje en het broekje met daisies vind ik erg leuk! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen! Vooral de maxi rok lijkt me erg fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...