21 juni 2014

Wat Te Doen Met Mooi Weer?


Jaja, na een aantal aparte weken qua weer is het dan eindelijk aangebroken; zonnige dagen genaamd die horen bij.. de zomer! Heerlijk! Wanneer ik een dagje vrij heb en het is mooi weer dan weet ik nooit wat ik moet doen. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met typische bezigheden die je kan doen met mooi zonnig weer!



☀ Zonnen! Natuurlijk, waarom niet. Goed insmeren die handel en in de zon liggen maar! Een beetje bijkleuren in de zon én vitamine D opdoen.

☀ Zwemmen. Heerlijk afkoelen bij het dichtstbijzijnde zwembad, natuurbad, zee of meer. Heb je dat niet in de buurt dan kan je altijd nog een zwembad opblazen en in de tuin zetten. Misschien niet geschikt om baantjes in te zwemmen maar misschien wel net zoveel pret.

☀ Beoefen een watersport. Heb je altijd al willen surfen, waterskiën of wakeborden dan is een zonnige dag ideaal om dit te doen. 

☀ Picknicken. Dit is iets wat al een tijdje op mijn bucketlist staat. Maak wat lekkere, frisse en gezonde snack met de nodige drankjes, neem wat muziek mee of tijdschriften en ga met je vriendje of bff gezellig picknicken in het park. Vergeet geen kleed mee te nemen!


☀ Waterballonnengevecht. Nee, die is niet alleen voor kleine kinderen van de basisschool. Dit is voor iedereen! Haal je vrienden, buren en familie bij elkaar. Trek je badkleding aan, vul wat waterballonnen, neem wat waterpistolen mee en hou een waterballonnengevecht! 

☀ Bezoek een festival. Dit is het seizoen van de festivals dus pak je kan. Er is genoeg keuze aan verschillende muziekgenres dus voor ieder wat wils.

☀ Uitstapje maken naar een dierentuin of pretpark kan altijd! In de zomer zijn deze altijd nóg langer open dan normaal. Waard voor je geld! Met een site als vakantieveilingen helemaal. Hint hint.


☀ Wandelen of fietsen. Heerlijk je gedachten op nul zetten en lekker er even tussenuit zijn.

☀ IJsjes maken. Zonnige weer betekend voor mij; ijsjes! Ja, natuurlijk kan je ijsjes in de supermarkt kopen, maar maken is veel leuker. Je kunt verschillende ijsjes maken door te variëren met aanmaaksiropen, vruchtensap, vers fruit erin te doen, yoghurt, kwark, noem maar op!

☀ Luieren in de schaduw. Vind je de zon maar niks maar wil je toch genieten van het mooie weer, zoek dan de schaduw op. Pak wat lekkers erbij, iets te drinken, wat muziek of een tijdschrift en je vermaakt je prima. Slapen in een hangmat mag ook. 

...of je kan de kluizenaar uithangen en gewoon binnen blijven. Slapen, tv kijken, beetje surfen op internet. Wat jij wil. ;)

Bron; 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...