3 april 2015

Favoriete YouTube Abonnementen


Dagelijks kijk ik verschillende nieuwe video's op YouTube van mijn YouTube abonnementen. Vaak dan zijn het standaard video's, maar soms dan sta ik met een mond vol tanden te kijken naar aparte, interessante en indrukwekkende video's. Daar hou ik van! Daarom vandaag mijn favoriete en meest creatieve abonnementen.




Promise Phan


Jullie zijn misschien wel bekend met Michelle Phan. Nou, haar schoonzus Promise Phan heeft ook een YouTube kanaal waar ze geweldige metamorfose tutorials op zet. Zo verandert ze zichzelf gemakkelijk in Scarlett Johansson, Angelina Jolie, maar ook Drake of Bruno Mars doet ze met gemak. Cartoons of film karakters, moet het maar op. Heel af en toe zit er een simpele draagbare tutorial bij of een leuke challenge met haar man.


Mr. Kate

Designer en stylist Kate Albrecht maakt samen met haar vriend en business partner Joey allerlei DIY video's en zetten deze online op het kanaal Mr. Kate. Haar DIY projecten zijn niet alleen voor je interieur, maar ook op het gebied van voedsel, uiterlijke verzorging en lifestyle. Sinds kort heeft ze van Mr. Kate haar eigen merk gemaakt. Zo heeft ze een sieradenlijn die erg populair schijnt te zijn onder de celebrities én is pas haar eerste boek uitgekomen. Volledig in DIY stijl. Oftewel; #DIWhyNot 


Blogilates

Carrey Ho, een pilates instructeur die een aantal jaar geleden van New York naar Los Angeles kwam en begon met het maken van YouTube video op het kanaal genaamd Blogilates. Ze maakt niet alleen pilates instructie video's, ook maakt ze video's met gezonde voedsel tips. Vaak pakt ze ook één bekend pop liedje en bedenkt daar een leuk routine op. Zet de video aan, en ga naast je laptop staan en doe mee! 


Dulce Candy

Dulce Candy, een Mexicaans meisje, wonend in de Verenigde Staten. Maakt ook al jaren video's op YouTube. In het begin van haar YouTube "carrière" werkte ze nog voor defensie, in het leger. Ze is zelf op uitzending geweest naar Irak. Nu is ze vooral bezig met fashion en heeft ze ook een eigen website waar ze regelmatig inspirerende outfits post.



Klairedelys

Klaire. Ik weet niet zo goed of ze een make-up artist is of een kunstenares die geïnteresseerd is in make-up en schrijven. Over haar persoonlijke leven is zowel niets te vinden op het internet. Zelf geeft ze er ook niet veel over vrij. Anyway, Klaire heeft twee YouTube kanalen: Klairedelysdotcom en KlairedelysArt. Op beide kanalen vind je leuke DIYs op gebied van kostuums en make-up. Ook zingt ze samen met een andere YouTuber in een band, wat best aardig klinkt.

Ik volg nog vele andere mensen op YouTube, precies 50, maar dit zijn mijn absolute favorieten. Welke heb jij als ultieme favoriet tussen jouw abonementen zitten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...