About

Hoi en welkom op Nailsbystephanie! Hieronder kan je wat informatie over mij en mijn blog lezen!


Over mij
Mijn naam is dus Stèphanie. 24 Jaar oud, woonachtig in het gezellige Eindhoven en blogger hier op Nailsbystephanie!

Bloggen
In 2008 ben ik voor het eerst begonnen met bloggen, samen met drie andere meiden voor de beautyblog Budgetproof. Deze blog heeft zo’n twee en een half jaar bestaan en is helaas offline gegaan. Terwijl ik nog blogde voor Budgetproof ben ik in 2010 begonnen met mijn eigen blog NailsByStephanie. Dit was een Engelstalige blog volledig gericht op nagels. Ondanks dat ik in het Engels schreef en heel veel internationale bezoekers had kwam ik op een punt dat de taal toch een barriere was om mijn volledig te kunnen uitten. Na maanden twijfelen heb ik de stap genomen om een .nl domein aan te schaffen en door te gaan met Nailsbystephanie.nl


NailsByStephanie.nl
Sinds 2 September 2013 blog ik op mijn nieuwe .nl domein. Nailsbystephanie.nl is gericht op beauty, fashion, lifestyle en natuurlijk nagels! Op deze site probeer ik iedere doordeweekse dag een blog te posten gerelateerd aan een van deze onderwerpen. Op maandag komt er een wekelijkse vragenlijst, dinsdag zal net zoals op mijn oude vertrouwde blog een nagelblog worden gepost. De rest van de dagen vul ik random in.
Het liefst wil ik 7 dagen in de week een artikel online zetten, maar vanwege werk zal dit helaas niet lukken. 


Studie
Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker op MBO niveau 3 gedaan. Na een korte werkperiode op een kinderdagverblijf ben ik begonnen aan de Pabo. Ik heb mijn propedeuse gehaald maar ben toch gestopt met de opleiding.

Naast het bloggen houd ik heel erg van shoppen, afspreken met vrienden, lezen, films kijken, zingen en acteren. Ook ben bijna dagelijks actief op social media.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...